AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan inmek

Kahve falında yüksek binadan inmek

Kahve falında yüksek binadan inmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binadan inmek gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek verimin ve bereketin geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan inmek dünyanın kendisine galip gelmesine, rızkının bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan inmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında binadan aşağı inmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında iple binadan inmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında binadan inmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir