AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek

Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek

Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, her zaman çok mutlu olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulur.

Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kırkayak çıktığını görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından bişey çıktığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından köpük çıktığını görmek gönül gözünün açılacağına, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından yılan çıktığını görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir