AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte bulunmak

Kahve falında yüksekte bulunmak

Kahve falında yüksekte bulunmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekte bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Kahve falında yüksek binada bulunmak işlerin yolundan çıkacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekte bulunmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak kuş gibi hafifleyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde bulunmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanlık alanda bulunmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda bulunmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Kahve falında münasebette bulunmak ön plana çıkacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir