AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yere tırmandığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak huzurun bozulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir yere tırmanmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yükseklere tırmanmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir