AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde ağlamak

Kahve falında yüksek yerde ağlamak

Kahve falında yüksek yerde ağlamak kişinin tek başına kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde ağlamak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında yüksek yerde ağlamak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, görmediği yerlere gideceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde uyuduğunu görmek korkularının sona ereceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde olmak işinden geri kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden bağırmak düşmanlıkların biteceğine, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir