Kahve falında yüksek yerde olduğunu görmek

Kahve falında yüksek yerde olduğunu görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aylık gelirinin artacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, zamanının boşa gideceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde olduğunu gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında yüksek yerde düşmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde bulunmak can sıkıcı haberler almaya, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden kaymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde çalışmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak sıkıntılarının artacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında yerden yüksekte yürümek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde durmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir