AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek minare görmek

Kahve falında yüksek minare görmek

Kahve falında yüksek minare görmek sevinç ve sürura, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek minare gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek minare görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eğik minare görmek ailesini utandırmayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulur.

Kahve falında camii minaresi görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde minare görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında minare yaptırmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla minare görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına delalettir.

Kahve falında minarede namaz kılmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında minare devrilmesi görmek huzursuz olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir