AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare yaptırmak

Kahve falında minare yaptırmak

Kahve falında minare yaptırmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minare yaptırmak gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Kahve falında caminin minaresini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında minare ışığı görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan minare görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında minare yıkılması görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç minareli cami görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Kahve falında iki minareli cami görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi minare görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında minareden ezan okumak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir