AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam odasına girmek

Kahve falında makam odasına girmek

Kahve falında makam odasına girmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sağlığın bozulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makam odasına girmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında makam odasına girmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makam odası görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında makam arabasına binmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında makam sahibi görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah makam arabası görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin makam sahibi olduğunu görmek hayırlı olayların yaşanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında makama yükselmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir