AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam şöförü olmak

Kahve falında makam şöförü olmak

Kahve falında makam şöförü olmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında makam şöförü olmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Kahve falında kuranı makamlı okumak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Kahve falında makama oturmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makamı mahmudu görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, tamamen içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında siyah makam arabası görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, isyan edeceğine işarettir.

Kahve falında makam sahibi olduğunu görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında makam odasına girmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında makamlı kuran okumak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret eder.

Kahve falında makam görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir