AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak hayata karşı bakışının değişeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek ağız tadının da kaçacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini almak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin hayalini görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan bir insanı ölmüş görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğünü görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşayan birini kefenli görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir