AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak düşmanlarını bile affedeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka yerde uyanmak büyük bir özgüven kazanacağına, bir şeyden zarar görmeye delalettir.

Kahve falında tam düşerken uyanmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşerken uyanmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında düşmeden uyanmak bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken uyanmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir