AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir yerde olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir yerde olduğunu görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, ticaretin önünün açılacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde durmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden bakmak üzüleceğine, ağlayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir