AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde oturmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerde oturmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işarettir.

Kahve falında yeşillik yerde oturmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir