AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden kaymak

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak büyüleyeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı kaymak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kaymak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden kaymak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden kaymak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerden kaydığını görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yerde kaymak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten kaymak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir