AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeye tırmanmak

Kahve falında tepeye tırmanmak

Kahve falında tepeye tırmanmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında toprak tepeye tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak sıkıntılar son bulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir