AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, arkasından gıybet edeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında depremde yıkılan binalar görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremle binanın yıkıldığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında depremde binaların yıkıldığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir