AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina yıkılması görmek

Kahve falında bina yıkılması görmek

Kahve falında bina yıkılması görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina yıkılması gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında binanın yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında başka binanın yıkıldığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan bina görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek çok rahat bir döneme gireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kamu binasının yıkıldığını görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında binayı yıkılmış görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir