AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı doğru yükselmek

Kahve falında yukarı doğru yükselmek

Kahve falında yukarı doğru yükselmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaya doğru yükselmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında göğe doğru yükselmek fedakârlıklar yapacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarı doğru yürümek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında yukarı doğru uçmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak bereketin artacağına, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir