AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında yufka börek görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yemek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında yufka börek yapmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında böreklik yufka görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yapmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında yufkadan börek görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka böreği görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir