AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka börek yemek

Kahve falında yufka börek yemek

Kahve falında yufka börek yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka börek yemek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yufka börek yemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufkadan börek görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka böreği görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yufka börek görmek kazancının çok daha fazla olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böreklik yufka görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufkadan börek yapmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yufka börek yapmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir