AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş katlamak

Kahve falında kumaş katlamak

Kahve falında kumaş katlamak inancının zayıflayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, malının artmasını sağlayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, malının ve kazancının tam olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kumaş katlamak gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kumaş katlamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında örtü katlamak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında gazete katlamak çok büyük mutluluk yaşanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında elbise katladığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine inanılır.

Kahve falında seccade katlamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında çorap katladığını görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetleri katlamak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir