AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını örtündüğünü görmek

Kahve falında başını örtündüğünü görmek

Kahve falında başını örtündüğünü görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, doğru kararların alınacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalettir.

Kahve falında başını örtündüğünü gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Kahve falında başının örtündüğünü görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında başını örtündüğünü görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganla örtünmek çok iyi sonuçlar vereceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan örtünmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşafla örtünmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin örtündüğünü görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir