AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda ıslanmak

Kahve falında havuzda ıslanmak

Kahve falında havuzda ıslanmak huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda ıslanmak gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında havuzda ıslanmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek insanlarla bir araya geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ıslandığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasında ıslanmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı ıslanmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yoğun duygular yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir