AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ve yatak görmek

Kahve falında yorgan ve yatak görmek

Kahve falında yorgan ve yatak görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan ve yatak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında yorgan yatak görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan yakmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan vermek hayatının kötüye doğru gideceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak ve yorgan görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir