AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yatak görmek

Kahve falında yorgan yatak görmek

Kahve falında yorgan yatak görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, aylık gelirinin artacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yatak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yatak görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan ve yatak görmek zor günlerin sona ereceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan taşımak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, başarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yakmak hayatındaki rahatlığın artacağına, zararını tamamen kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir