AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan vermek

Kahve falında yatak yorgan vermek

Kahve falında yatak yorgan vermek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yatak yorgan vermek gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında yatak ve yorgan görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan havalandırmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan dikmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan taşımak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan vermek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, borçların artacağına yorulur.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yatak yorgan görmek stresli bir ortama gireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir