AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünger döşek görmek

Kahve falında sünger döşek görmek

Kahve falında sünger döşek görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kendi işine kavuşacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sünger döşek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Kahve falında sünger döşek görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında sünger yemek nimet bolluğu yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz süngeri görmek çok büyük kazançlar getireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Kahve falında sünger görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında yatak süngeri görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında süngerbob görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünger minder görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünger yatak görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir