AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket yöneticisi görmek

Kahve falında şirket yöneticisi görmek

Kahve falında şirket yöneticisi görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirket yöneticisi gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında şirket yöneticisi görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şirket müdürünü görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şirket satın almak daha güzelleşeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında şirket kurmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şirket ismi görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında eski şirketini görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şirket patronunu görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir