AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yöne gitmek

Kahve falında ters yöne gitmek

Kahve falında ters yöne gitmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ters yöne gitmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ters yönde gitmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet eder.

Kahve falında ters yöne gitmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabayla ters yöne gitmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters yöne yürümek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters yöne namaz kılmak günah ve suç işleyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, darda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir