AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurulu soba görmek

Kahve falında kurulu soba görmek

Kahve falında kurulu soba görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında kurulu soba gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler ortaya çıkabilir veya yeni haberlere göre bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yeniden planlayarak veya gerekli değişiklikleri yaparak daha iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında kurulmuş soba görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında kurulu soba görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dertlerine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba kurulduğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kalp kırmaya yorulur.

Kahve falında çadır kurulduğunu görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Kahve falında yönetim kurulu başkanı görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında kurulu sofra görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalet eder.

Kahve falında kurulu ev görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kazan kurulduğunu görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir