AnaSayfa / Genel / Kahve falında yonca çiçeği görmek

Kahve falında yonca çiçeği görmek

Kahve falında yonca çiçeği görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yonca çiçeği gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yonca çiçeği görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yonca biçmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın yonca görmek her daim Allah yolunda olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yonca görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yonca balyası görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yonca toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir