AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yonca görmek

Kahve falında yeşil yonca görmek

Kahve falında yeşil yonca görmek büyük bir aşk yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yonca gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında yeşil yonca görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yonca biçmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yonca tarlası sulamak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında altından yonca görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yonca çiçeği görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca toplamak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında altın yonca kolye görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında yonca tarlası görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir