AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yolunu unutmak

Kahve falında evinin yolunu unutmak

Kahve falında evinin yolunu unutmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, bilakis malının çoğalacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, parasını dikkatli harcayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yolunu unutmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında evinin yolunu unutmak ekmek bulamayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında evin yolunu unutmak beklentilerin gerçekleşeceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolunu unutmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin anahtarını unutmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalettir.

Kahve falında evini unutmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında evinin yolunu bulamamak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin yolunu şaşırmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında evin yolunu kaybetmek her zaman hak ettiğini alacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir