AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanı unutmak

Kahve falında çantanı unutmak

Kahve falında çantanı unutmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kazancın daha da artacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çantanı unutmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çantayı arabada unutmak elindeki malların gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında arabada çanta unutmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında çantanı unutmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak ruhunun şifa bulacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında kol çantasını unutmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çantayı unutmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir