AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunmuş tavuk görmek

Kahve falında yolunmuş tavuk görmek

Kahve falında yolunmuş tavuk görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yolunmuş tavuk gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yolunmuş tavuk görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolun çökmesini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının birken beş olacağına inanılır.

Kahve falında cennet yolu görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yol yürümek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dar yola girmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tren yolu döşemek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir