AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun çökmesini görmek

Kahve falında yolun çökmesini görmek

Kahve falında yolun çökmesini görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında yolun çökmesini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında yeni yapılan yol görmek zevki sefa içinde olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında yolunu kaybettiğini görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında uzun yola çıkmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü yol görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında yola kaka yapmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolunu kaybetmek ve bulmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yolu yıkamak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet yolunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir