AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet yolu görmek

Kahve falında cennet yolu görmek

Kahve falında cennet yolu görmek işlerinin aksayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hedeflerini tutturamayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına inanılır.

Kahve falında cennet yolu gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında cennet yolunu görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında cennet yolu görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet kokusu koklamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında ölüp cennete gitmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak huzurunun kaçacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cenneti istemek huzur içinde yatacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında cennet elbisesi görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında cennet görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir