AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu süpürmek

Kahve falında yolu süpürmek

Kahve falında yolu süpürmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, itibarını zedeleyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolu süpürmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında yol süpürmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolları süpürmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolu süpürmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek kabuğu süpürmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evini süpürmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında evleri süpürmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında tozları süpürmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir