AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolları süpürmek

Kahve falında yolları süpürmek

Kahve falında yolları süpürmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yolları süpürmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında yolu süpürmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol süpürmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yolları süpürmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başına türlü işler geleceğine yorulur.

Kahve falında böcekleri süpürmek süzüleceğine, üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taşları süpürmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı süpürmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bi yer süpürmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek düşmanlarını bile affedeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir