AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolları sulamak

Kahve falında yolları sulamak

Kahve falında yolları sulamak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, birikiminin artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazancının bol olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yolları sulamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında yol sulamak ticaretinin hızlanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yolları sulamak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yolu sulamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçek sulamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında zeytin sulamak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıyı sulamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Kahve falında bahçeyi sulamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavak ağacı sulamak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir