AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu sulamak

Kahve falında yolu sulamak

Kahve falında yolu sulamak çok rahat bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yolu sulamak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yolu sulamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yolları sulamak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol sulamak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak geleceğe dair planlar yapacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında karpuz sulamak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulur.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Kahve falında mısır tarlası sulamak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında limon ağacı sulamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir