AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su birikintisi görmek

Kahve falında temiz su birikintisi görmek

Kahve falında temiz su birikintisi görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında temiz su birikintisi gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Kahve falında temiz su birikintisi görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında su birikintisinde yürümek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında su birikintisi görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su birikintisine düşmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında su birikintisine basmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir