AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gidenleri yolcu etmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında yolculuğa gidememek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sıkıntıların azalacağına alamet eder.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek rütbesinin yükseleceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet gitmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete giden birini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir