AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda yokuş çıkmak

Kahve falında ormanda yokuş çıkmak

Kahve falında ormanda yokuş çıkmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, anne baba duasının alınacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında ormanda yokuş çıkmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yokuşu çıkmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle yokuş çıkmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında arabayla yokuş çıkmak göğüs germek zorunda kalınacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir