AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuşa çıktığını görmek

Kahve falında yokuşa çıktığını görmek

Kahve falında yokuşa çıktığını görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dinç kalacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Kahve falında yokuşa çıktığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yokuş çıktığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuşa çıktığını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında sarp yokuş görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı yokuşa görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına inanılır.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir