AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet sürmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir