AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı gitmek

Kahve falında yokuş yukarı gitmek

Kahve falında yokuş yukarı gitmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak aksiliklerin başgöstereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek sermayesinin çoğalacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir