AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı koşmak

Kahve falında yokuş yukarı koşmak

Kahve falında yokuş yukarı koşmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dostlardan zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir