AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak karalar bağlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak hanesindeki rızkın eksileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı çıkamamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak ağlayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir